Recycling mineralen & keramiek

LMB is een specialist in de recycling van restpartijen, overschotten en uitval uit de keramische industrie.
LMB doet aan loonvermaling van dakpannen, bakstenen, aardewerk, porselein en glas. Door loonvermaling ontstaan er vuurvaste secundaire grondstoffen voor bijvoorbeeld de keramische industrie.

Breken en vermalen

Het breken en vermalen van grondstoffen tot een kleinere vorm behoort tot een van onze specialismes.
Wij breken en vermalen restpartijen maar ook nieuwe grondstoffen die vervolgens inzetbaar zijn in tal van branches denk hierbij bijvoorbeeld aan de wegenbouw maar ook een ondergronden van sportvelden.

Zoekopdrachten.

LMB is specialist in het zoeken van een secundaire grondstoffen. Als een opdrachtgever een grondstof zoekt met bepaalde eigenschappen kunnen wij via ons wereldwijde inkoopnetwerk de grondstoffen vinden, inkopen en transporten. Dankzij ons laboratorium testen wij alle grondstoffen zodat de grondstof voldoet aan de hoogste eisen.

Blog-photos2

In en verkoop

Ons wereldwijde in en verkoop netwerk stelt ons instaat om restpartijen met juiste eigenschappen te vinden en deze te bewerken op onze locatie in Ohe en Laak.

Transport

LMB beschikt over een eigen transport afdeling. Hiermee kunnen we snel en efficient alle grondstoffen op de wereldwijd over de weg en over water transporteren. De limburgse mineraalbrekerij breidt de transport afdeling continu uit zodat wij altijd kunnen voldoen aan alle eisen van de opdrachtgever.