LMB respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.
LMB zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

LMB gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
• Als je een bestelling plaatst, hebben we een naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je op de hoogte te houden van de levering;
• Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om nieuwsbrieven en informatie over LMB te sturen als je je hier specifiek voor hebt ingeschreven via het kopje: blijf op de hoogte. Je kunt je hiervoor afmelden via de e-mails die je ontvangt.

LMB kan voor het monitoren van bezoek aan de website gebruik maken van Google Analytics, Google Adwords en Google AdSense. De toepassing daarvan geschiedt in overeenstemming met en met toepassing van de Google Privacy Policy. Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van geodkopebeursstand.nl, neem dan contact met ons op: info@lmb.nl