DE SECUNDAIRE GRONDSTOFFEN SPECIALIST

De Limburgse Mineraalbrekerij (LMB) is een specialist in de recycling van splinternieuwe restpartijen, overschotten en uitval uit de keramische industrie.

In Ohé en Laak vindt de loonvermaling plaats van dakpannen, bakstenen, aardewerk, porselein. Door loonvermaling ontstaan er vuurvaste secundaire grondstoffen. Bekende secundaire grondstoffen zijn chamotte en gravel.

Met de hoogwaardige secundaire grondstoffen die de Limburgse Mineraalbrekerij produceert, kan de keramische industrie milieubewust en kostenbesparend nieuwe producten produceren. De Limburgse Mineraalbrekerij heeft haar eigen transportmiddelen. Dat maakt het mogelijk om wereldwijd efficiënt, snel en kostenbesparend restpartijen, overschotten en uitval op te kopen en secundaire grondstoffen te transporteren naar klanten.

De ‘Secundaire Grondstoffen Specialist’ van Nederland is naast fabrikant van secundaire grondstoffen voor de keramische industrie ook een hoogwaardige zand-, grind en natuursteenleverancier.

RESEARCH & DEVELOPMENT

De LMB is vanwege een eigen laboratorium een gecertificeerde expert in het ontwikkelen van nieuwe grondstoffen, secundaire grondstoffen en halffabricaten. Bedrijven kunnen zoekopdrachten inzake grondstoffen plaatsen LMB zoekt en wint wereldwijd grondstoffen, vervolgens transporteert en levert De Limburgse Mineraalbrekerij primaire grondstoffen, secundaire grondstoffen en halffabricaten. Naast de keramische industrie als specialiteit, worden ook primaire grondstoffen, secundaire grondstoffen en halffabricaten via de LMB succesvol ingezet in een breed scala aan productieprocessen.

Klanten kunnen in hun zoektocht naar primaire grondstoffen, secundaire grondstoffen en halffabricaten kiezen voor het LMB-totaaltraject. Met gespecialiseerde, innovatieve product- en marktkennis staat De Limburgse Mineraalbrekerij garant voor een optimale begeleiding op het gebied van prijs en kwaliteit. Indien gewenst is acquisitie een onderdeel van het LMB-totaaltraject. Zodat bedrijven zorgeloos in het bezit komen van de beste en goedkoopste primaire grondstoffen, secundaire grondstoffen en halffabricaten.